Izšla je nova številka epublikacije ProGOST – kratkočasnik za sobodajalce

ProGOST-sep-2014V tokratni številki smo obujali spomine na 1. svetovno vojno, saj letošnje leto poteka v znamenju 100 obletnice.

Prav tako mineva že 2000 let od nastanka Emone in velja za eno največjo znamenitost Ljubljane. Podali smo nekaj predlogov, kako lahko izkoristite omenjena dogodka in ponudite vašim gostom več oz. kam lahko usmerite vaše goste in jim pričarate posebno doživetje.

Vse več ljudi se odloča za bivanje v naravi. Kaj današnji turisti pričakujejo od kampov in kako izbirajo med ponudbo?

Opravili smo intervju z g. Srečko Rozmanom (Kamp Smlednik), ki zatrjuje, da je kampiranje prav gotovo ena izmed turističnih dejavnosti, ki spada med najhitreje rastoče načine preživljanja dopusta.

Prijetno branje vam želimo!

 

Izšla je nova številka ePublikacije ProGOST

Prva številka naše publikacije ProGOST je bila izjemno dobro sprejeta. Tako so se na publikacijo odzvali številni turistični delavci, hotelirji, gostinci, turistične kmetije, in seveda sobodajalci. Hvala za vse pohvale!
2. številka e<publikacije ProGOST, kratkočasnik za sobodajalce
Pred vami pa je že druga številka ePublikacije ProGOST, kjer smo pod drobnogled vzeli prihajajočo zakonodajo, ki obeta predvsem novosti v boju proti sivi ekonomiji in predvideno elektronsko uporabo gotovinskih blagajn. Kot trenutno kaže bodo morali sobodajalci, kot tudi seveda ostali obrtniki in podjetniki prav kmalu začeli voditi blagajne oziroma elektronsko evidenco izdajanja računov.

Bili smo v Pivolah na strokovni konferenci BIOUŽITEK. Seznanili smo se z aktualnimi temami na področju ekološkega kmetijstva.

Preberite si zakaj je zdravstveni turizem priložnost. Opravili smo intervju z dr. med. spec. Andrejem Stare.

Prijetno branje vam želimo!