Virtualna robotka Zdenka na sejmu CeBIT

Podjetje PRONET iz Kranja, se je letos na CeBIT-u predstavilo s svojim najnovejšim produktom, virtualno robotko Zdenko.

Gre za inteligentni vmesnik, ki uporabniku omogoča komunikacijo z računalnikom v naravnem jeziku.

Zdenko lahko sprašujete, ji posredujete ukaze, ali pa vas kar sama opozori in namesto vas izvede določena opravila.

Uporabo Zdenke so na CeBIT-u demonstrirali na primeru moderne poslovne aplikacije (v oblaku) za mala podjetja, imenovano kar ProGRAM.

Zdenka ne obvlada le pogovora, temveč zna besedilna vprašanja spremeniti v ustrezne poizvedbe in jih predstaviti v primerni obliki – kot poročilo, graf ali odgovor. Ima sposobnost razumevanja in takoj odgovori na vprašanja kot npr. “Katere račune je treba plačati danes?”, “Kakšna je obveznost za davek ta mesec?”, “Današnje stanje na TRR?”, “Naredi račun za PRONET Kranj”, “Plačaj vse zapadle račune za dobavitelja…”, in številna druga.

Vgrajena umetna inteligenca intuitivno razume in rešuje izzive, s katerimi se dnevno soočajo podjetniki. Produkt ponuja odlično uporabniško izkušnjo, kot plod lastnega razvoja pa tehnološko predstavja eno najbolj dovršenih rešitev, ki odraža visoko stopnjo varnosti in zaupanja. S pomočjo Zdenke bodo sedaj lahko tudi knjigovodsko manj vešči podjetniki opravili vsa zahtevana opravila in pridobili želene informacije.

Več o produktu, ki je namenjen mednarodnim trgom si lahko preberete na www.siris.me

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>