ProGOST slovenska inovacija podjetja PRONET Kranj

Spletna rešitev ProGOST je namenjena vsem manjšim sobodajalcem, ki želijo hitro, enostavno in pregledno vodenje knjige gostov. Je odlična rešitev za prijavo gostov, njihovo evidenco, prijavo gostov na policijo ter poročanje turistične takse na občino. ProGOST je rešitev v oblaku, ki podjetju  omogoča enostavnost poslovanja ter znižanje stroškov poslovanja.
Aplikacija deluje po sistemu »zaženi in posluj«. Gosta ob prihodu vpišete v aplikacijo samo enkrat, saj so dogodki celotnega poslovanja med seboj povezani. Na ta način se izognete možnim napakam pri vnosu podatkov. Knjiga gostov se izpiše na »klik«, tako boste tudi ob obisku inšpektorja hitro razpolagali z iskalnimi podatki ogostu. Omogočena je tudi spletna povezava do aplikacije eGost na policijo. Podatki o prijavah gostov se v elektronski obliki pošiljajo na policijo na način, skladen s standardi IS policije (ITSP). Hkrati je na voljo zakonsko predpisan obrazec za mesečno poročanje turistične takse na občino, ki se glede na podatke samostojno izpolni. Tako privarčujete na času in denarju. ProGOST je slovenska inovacija podjetja PRONET Kranj, d. o. o.
več na: ProGOST – elektronsko vodenje knjige gostov

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>