Podajajte informacije, ki so uporabne za vaše naročnike

Notranje poročanje je podajanje poslovodstvu tiste informacije, ki so potrebne za načrtovanje, razporejanje virov, ocenjevanje priložnosti in dosežkov.  Za zagotavljanje kakovostnih računovodskih informacij za notranje poročanje je idealna kombinacija treh dejavnikov:

  • Zunanji računovodski strokovnjak, ki razpolaga z večjim strokovnim znanjem ter z bogatimi izkušnjami dobrih poslovnih praks.
  • Notranji sodelavec za računovodstvo v podjetju , ki sodeluje z zunanjim računovodjem.
  • Dober informacijski sistem, ki zagotavlja delo na skupnih bazah, elektronski pretok podatkov in dokumentov ter on – line povezava.

(povzeto po Tomc Muc, 3. konferenca o notranjem poročanju)

V podjetju PRONET se zavedamo pomembnosti tovrstnega sodelovanja, zato smo razvili poslovno računovodski sistem Accounting Box, ki omogoča hiter pretok informacij ter delo na skupnih bazah,   izboljšana je tudi  komunikacija med računovodstvom in naročnikom.

Visoka poslovna šola

Vpišite se v katerikoli letnik na Visoki šoli za računovodstvo in izkoristite 10% popust pri šolnini.

Verjamemo, da je program enostaven za uporabo, vendar pa le usposobljeni poslovodni računovodje z zadostnim znanjem in izkušnjami lahko pravilno interpretirajo dobljene podatke, pa najsi gre za zunanjega ali notranjega računovodjo.  Zato smo se z Visoko šolo za računovodstvo dogovorili za izreden, 10% popust za vse naše naročnike, ki ga lahko koristijo pri prvem vpisu v katerikoli letnik. Pridobljena izobrazba temelji predvsem na širšem razumevanju poslovanja podjetja in zajame celoten spekter znanj poslovodnega računovodje.
Na šoli izvajajo dva programa:

  1. Dodiplomski program računovodja, kjer po končanih izpitih prejmete naziv Diplomiran/a ekonomist/ka
  2. Podiplomski program Forenzične preiskave v financah in računovodstvu, kjer po končanih izpitih prejmete naziv Magister/a financ in računovodstva.

Kar morate storiti je, da kontaktirate Visoko šolo za računovodstvo ter jim sporočite, da želite uveljavljati popust pri kotizaciji. V referatu šole vam bodo predstavili potrebne korake za vpis. Več o pogojih za vpis na šolo pa si lahko preberete tukaj.

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>