Dobre prakse slovenskih podjetij z e-poslovanjem — brezplačen seminar

Za podjetnika so informacije o poslovanju, ki jih prejme od računovodstva, bistvene. Te morajo biti hitre, pravočasne in natančne. A zalomi se pri posredovanju dokumentov (papirjev) v računovodstvo, saj jih večina tja pošlje po pošti ali dostavi osebno. Vse pa kaže, da bo prenašanje papirjev in skrb za papirni arhiv že v kratkem bremenilo samo še tiste podjetnike, ki se bodo skupaj s svojim računovodstvom zataknili v času, saj bodo ostali preklopili ne e-poslovanje.

Ste prepričani, da želite med njimi obstati tudi vi?

Stopite v korak s časom in se nam pridružite na brezplačnem seminarju »Poenostavite delo s papirji in prihranite«. Skozi primere dobrih praks slovenskih podjetij vam bomo predstavili naslednje:

  • kako začeti poslovati brez papirja,
  • kako poenostaviti procese dela,
  • kako pohitriti izmenjavo dokumentacije z računovodstvom,
  • kako prihraniti z brezpapirnim poslovanjem.

Veseli bomo, če se nam boste v četrtek, 31. marca 2016, ob 9:00 v Four Points by Sheraton Ljubljana (bivši Mons) lahko pridružili. Nekaj mest je še na voljo.

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>